Heeft uw school een goed idee voor wetenschap- en techniekonderwijs? Of heeft u al een doordachte aanpak? Doe dan mee aan de Inspiratieprijs of de TechniekTrofee! U kunt een mooie geldprijs van € 2.500,- winnen om Wetenschap & Techniek naar een hoger plan te tillen op uw school. 

Twee prijzen

Basisscholen met een goed idee voor wetenschap- en techniekonderwijs maken kans op de Inspiratieprijs. Het prijzengeld van € 2.500,- kan uw school meteen besteden aan de uitvoering van het idee. Als uw school al goed op weg is met W&T, kunnen jullie meedingen naar de TechniekTrofee. De winnende basisschool – met het beste voorbeeld van W&T in het basisonderwijs – krijgt een geldprijs van € 2.500,- en een trofee. Een mooie erkenning die bovendien veel positieve publiciteit oplevert. De uitreiking van beide prijzen vindt plaats op 29 januari 2020 tijdens het spectaculaire TechniekTrofeest.

Aanmelden en procedure

Enthousiast geworden? Meld u dan voor 22 november aan via www.techniektrofee.nl! De TechniekTrofee en de Inspiratieprijs zijn een initiatief van Jet-Net & TechNet. Ze worden sinds 2014 uitgereikt aan basisscholen die de talenten van hun leerlingen ontwikkelen met behulp van wetenschap- en techniekonderwijs.