Laden Evenementen

Afgelopen Evenementen

Evenementen Search and Views Navigation

Evenement Views Navigation

maart 2019

Kinderkunstweek

20 maart 2019 - 31 maart 2019

Stichting Kinderkunstweek (KKW) wil kinderen van vier tot twaalf jaar tijdens de jaarlijkse KKW in aanraking brengen met moderne en hedendaagse kunst. De Kinderkunstweek draait op de volgende onderdelen: het thematische Ideeënboek voor leerkrachten; de website met o.a. aanbod van deelnemende musea, galeries en kunstenaars; de Kinderkunstbon, waarmee de kinderen sparen voor een kunstwerk; Nieuw dit jaar digitale lessen kunstkijken. Het thema voor 2019: energieke kunst met als ondertitel: kunst die……draait, loopt, groeit, vliegt, zwaait, verdwijnt.

Meer weten »

april 2019

Regiofinale OO Techniek

4 april 2019
Technum, Edisonweg 4a
Vlissingen, 4382 NW Nederland
+ Google Maps

Voor de vijfde keer organiseren wij met veel plezier de OO Techniek regiofinale Zeeland, een uitdagend techniekevenement voor alle bovenbouw basisschoolleerlingen uit Zeeland. Gratis deelname, lesmateriaal en vervoer Meedoen aan de OO Techniek regiofinale Zeeland is gratis, net als het lesmateriaal met tips & trucs waarmee de kinderen op de wedstrijd kunnen worden voorbereid. Daarnaast regelen wij in de meeste gevallen gratis vervoer met de techniekbus van het Huis van de Techniek. Schrijf je snel in! Hier kun je je team(s) inschrijven voor…

Meer weten »

oktober 2019

Weekend van de Wetenschap

5 oktober 2019 - 6 oktober 2019

Op zaterdag 5 en zondag 6 oktober 2019 is de Weekend van de Wetenschap. Op deze dagen openen bedrijven, onderzoeksinstituten, universiteiten en musea de deuren en tonen ze wat het publiek anders nooit kunt zien. Houd onze website in de gaten voor informatie over activiteiten die in Zeeland plaatsvinden.

Meer weten »

november 2019

Thoolse Techniekdag

21 november 2019

De Thoolse Techniekdag is een jaarlijks terugkerend evenement in samenwerking met Technet Tholen en de scholen Calvijn college uit Tholen en de Steenspil uit Halsteren. Tijdens deze dag in november worden alle leerlingen van groep 8 van de basisscholen in de gemeente Tholen uitgenodigd om kennis te maken met techniek. Ze maken werkstukjes van metaal, hout, kunststof, mogen solderen, zagen, timmeren.  

Meer weten »

februari 2020

Afsluiting Techniek Experience

3 februari - 7 februari
Industrieel Museum Zeeland, Westkade 114
Sas van Gent, Nederland
+ Google Maps

Techniek Experience is bedoeld om jongeren actief kennis te laten maken met de industrie in het regionale bedrijfsleven (procestechniek, maintenance en logistiek) en de kenmerkende bedrijfsprocessen die daarbij horen. Daarnaast willen we ze aan het denken zetten over de mogelijkheden die er zijn op het gebied van studiekeuze in deze sector en de vraag of het iets voor hen is. Het project is voor tweedejaars vmbo-leerlingen die op het punt staan een vervolgrichting te kiezen m.b.t. hun opleiding.

Meer weten »
+ Exporteer Evenementen