Laden Evenementen

Afgelopen Evenementen

Evenementen Zoeken en weergeven navigatie

Evenement weergaven navigatie

april 2019

Regiofinale OO Techniek

4 april 2019
Technum, Edisonweg 4a
Vlissingen, 4382 NW Nederland
+ Google Maps

Voor de vijfde keer organiseren wij met veel plezier de OO Techniek regiofinale Zeeland, een uitdagend techniekevenement voor alle bovenbouw basisschoolleerlingen uit Zeeland. Gratis deelname, lesmateriaal en vervoer Meedoen aan de OO Techniek regiofinale Zeeland is gratis, net als het lesmateriaal met tips & trucs waarmee de kinderen op de wedstrijd kunnen worden voorbereid. Daarnaast regelen wij in de meeste gevallen gratis vervoer met de techniekbus van het Huis van de Techniek. Schrijf je snel in! Hier kun je je team(s) inschrijven voor…

Meer weten »

oktober 2019

Weekend van de Wetenschap

5 oktober 2019 - 6 oktober 2019

Op zaterdag 5 en zondag 6 oktober 2019 is de Weekend van de Wetenschap. Op deze dagen openen bedrijven, onderzoeksinstituten, universiteiten en musea de deuren en tonen ze wat het publiek anders nooit kunt zien. Houd onze website in de gaten voor informatie over activiteiten die in Zeeland plaatsvinden.

Meer weten »

november 2019

Thoolse Techniekdag

21 november 2019

De Thoolse Techniekdag is een jaarlijks terugkerend evenement in samenwerking met Technet Tholen en de scholen Calvijn college uit Tholen en de Steenspil uit Halsteren. Tijdens deze dag in november worden alle leerlingen van groep 8 van de basisscholen in de gemeente Tholen uitgenodigd om kennis te maken met techniek. Ze maken werkstukjes van metaal, hout, kunststof, mogen solderen, zagen, timmeren.  

Meer weten »

april 2020

OO-Techniek

3 april
Centrum voor Toptechniek, Vlietstraat 11A
Terneuzen, 4535 HA
+ Google Maps

De OOTechniek regiofinale voor Zeeland vindt plaats op vrijdag 3 april bij het Centrum voor Toptechniek in Terneuzen. De winnende teams mogen naar de landelijke finale in Arnhem (juni 2020). Het vervoer naar beiden finales wordt verzorgd door Huis van de Techniek. Meer informatie volgt.

Meer weten »

juli 2020

Help de branche én je bedrijf vooruit

9 juli | 6:30 PM - 8:00 PM

Speel jij al een tijd met de gedachte je werk in de techniek te combineren met lesgeven? En vraag je je af wat de mogelijkheden zijn? Laat je nu informeren over de mogelijkheden in Zeeland en meld je aan voor het webinar op 9 juli a.s. van 18.30-20.00 uur. Werkgevers zijn ook welkom! Wij geven je dan uitgebreide informatie over het traject. Mocht je hierbij willen aansluiten, meld je aan via deze link. 

Meer weten »
+ Exporteer Evenementen