Science Festival – zaterdag 6 oktober 2018

Laat je fascineren en verwonderen over wetenschap en techniek!

Ben je nieuwsgierig naar bio-asfalt? Wil je meer weten over het gebruik van drones in de industrie? Of ben je benieuwd naar wat lasertechnologie en schoonmaak met elkaar te maken hebben? Kom samen met je (groot)ouders, broers, zussen en vrienden naar het Science Festival en ga op ontdekkingstocht door de wereld van wetenschap en techniek!

Tijdens het Science Festival krijg je een beeld van verschillende onderwerpen waar jij veelal het bestaan niet van weet. Er zijn presentaties, lezingen, doe-activiteiten en een Wetenschapsshow. Daarnaast geeft een aantal bedrijven in de regio een rondleiding op plekken waar jij normaal gesproken niet mag komen.

Het Science Festival vindt plaats op zaterdag 6 oktober 2018 van 10.00 tot 16.00 uur in Bio Base Training Center in Terneuzen. De toegang is gratis.

De locatie

Het Science Festival wordt georganiseerd in Bio Base Training Center, Zeelandlaan 2 in Terneuzen. De locatie ligt nabij Skidôme Terneuzen en is met de auto makkelijk bereikbaar via de N62. In Bio Base Training Center is tegen een kleine vergoeding koffie, thee en fris verkrijgbaar.

Parkeren

Het Bio Base Training Center beschikt over een grote parkeerplaats waar je gratis kunt parkeren.

Onderdeel van de Weekend van de Wetenschap

Op zaterdag 6 en zondag 7 oktober 2018 is de landelijke Weekend van de Wetenschap. Tijdens dit weekend openen verschillende universiteiten, musea, ziekenhuizen en bedrijven hun deuren en mag jong en oud er een kijkje komen nemen. Ook in Zeeuws-Vlaanderen zullen – dit jaar voor het eerst – bedrijven hun innovaties en wetenschappelijke activiteiten aan het publiek tonen tijdens het Science Festival.

Science Festival is een initiatief van