Ben je nieuwsgierig naar bio-asfalt? Wil je meer weten over het gebruik van drones in de industrie? Of ben je benieuwd naar wat lasertechnologie en schoonmaak met elkaar te maken hebben? Kom samen met je (groot)ouders, broers, zussen en vrienden naar het Science Festival en ga op ontdekkingstocht door de wereld van wetenschap en techniek!

Tijdens het Science Festival krijg je een beeld van verschillende onderwerpen waar jij veelal het bestaan niet van weet. Er zijn presentaties, lezingen, doe-activiteiten en een Wetenschapsshow. Daarnaast geeft een aantal bedrijven in de regio een rondleiding op plekken waar jij normaal gesproken niet mag komen.

Het Science Festival vindt plaats op zaterdag 6 oktober 2018 van 10.00 tot 16.00 uur in Bio Base Training Center in Terneuzen. De toegang is gratis. Ga voor meer informatie en het volledige programma naar www.science-festival.nl of volg het Science Festival op Facebook: www.facebook.com/ScienceFestivalZeeland.

Het Science Festival is onderdeel van de landelijke Weekend van de Wetenschap en een initiatief van Huis van de Techniek, Bio Base Europe Training Center en Mad Science.